Hoppa till innehåll

Osta Soma

Osta laadukasta somaa täältä netin parhaaseen hintaan

tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Mikä on Soma?

Soma (karisoprodoli) on lihasrelaksaattori, joka estää kivun tuntemuksia hermojen ja aivojen välillä. Somaa käytetään yhdessä levon ja fysioterapian kanssa luustolihassairauksien, kuten kivun tai vamman, hoitoon. Somaa tulee käyttää vain lyhyitä aikoja (enintään kaksi tai kolme viikkoa), koska sen tehosta pitkäaikaiskäytössä ei ole näyttöä ja useimmat luustolihasvammat ovat yleensä lyhytaikaisia.

Soman sivuvaikutukset:

Uneliaisuus, huimaus, lisääntynyt kömpelyys, päänsärky, kohonnut syke, vatsavaivoja ja oksentelua. ihottuma.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Somaa, jos sinulla on porfyria (geneettinen entsyymihäiriö, joka aiheuttaa ihoon tai hermostoon vaikuttavia oireita). Karisoprodoli voi olla tottumuksia muodostava. Älä koskaan jaa tätä lääkettä toisen henkilön kanssa. Tottumuksia muodostavien lääkkeiden väärinkäyttö voi aiheuttaa riippuvuuden, yliannostuksen tai kuoleman. Carisoprodol voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, jotka voivat heikentää ajatteluasi tai reaktioitasi. Ole varovainen, jos ajat tai teet mitään, mikä vaatii sinulta hereillä ja valppautta. Vältä alkoholin juomista. Se voi lisätä tämän lääkkeen aiheuttamaa uneliaisuutta ja huimausta. Sinulla voi olla vieroitusoireita, kun lopetat Soman käytön pitkän käytön jälkeen. Älä lopeta tämän lääkkeen käyttöä äkillisesti keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Saatat joutua käyttämään vähemmän ja vähemmän ennen kuin lopetat lääkityksen kokonaan.

Hanki laadukasta somaa täältä verkon parhaaseen hintaan

tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Tilaa laadukasta somaa täältä netin parhaaseen hintaan

tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *