Hoppa till innehåll

Lyrica kopen

Koop hier goede kwaliteit lyrica tegen betaalbare prijzen

Neem contact met ons op via e-mail op butik@flashpiller.shop

Wat is Lyrica?

lyrica

Lyrica (pregabaline) is een anti-epilepticum, ook wel een anticonvulsivum genoemd. Het werkt door het vertragen van impulsen in de hersenen die epileptische aanvallen veroorzaken. Pregabaline beïnvloedt ook chemicaliën in de hersenen die pijnsignalen door het zenuwstelsel sturen.

Gebruik van lyrica

Lyrica wordt gebruikt voor de behandeling van pijn veroorzaakt door fibromyalgie of zenuwpijn bij mensen met diabetes (diabetische neuropathie), herpes zoster (postherpetische neuralgie) of ruggenmergletsel. Lyrica wordt ook gebruikt in combinatie met andere medicijnen om aanvallen met partieel begin te behandelen bij volwassenen en kinderen die minstens 4 jaar oud zijn.

Bijwerkingen van Lyrica

Duizeligheid, slaperigheid, verlies van evenwicht of coördinatie, droge mond, constipatie, oedeem, zwelling van de borsten, tremoren.

Belangrijke gegevens

Lyrica kan een ernstige allergische reactie veroorzaken. Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en zoek medische noodhulp als u netelroos of blaren op uw huid, moeite met ademhalen of zwelling in uw gezicht, mond of keel heeft. Sommige mensen hebben gedachten over zelfmoord tijdens het gebruik van Lyrica. Blijf alert op veranderingen in uw stemming of symptomen. Meld nieuwe of verergerende symptomen aan uw arts.

Koop hier lyrica van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Neem contact met ons op via e-mail op butik@flashpiller.shop

Koop hier lyrica van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Neem contact met ons op via e-mail op butik@flashpiller.shop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *