Hoppa till innehåll

Koop Subutex

Koop hier kwaliteit subutex tegen betaalbare prijzen

neem contact met ons op via [email protected] voor meer informatie

Wat is Subutex?

Subutex is een opioïde medicijn. Dit geneesmiddel oraal/sublinguaal (toegediend onder de tong) wordt gebruikt voor de behandeling van opioïdenverslaving. Andere vormen van buprenorfine worden gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Subutex sublinguaal is niet bedoeld voor gebruik als pijnmedicatie. Subutex sublinguaal kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatiehandleiding worden vermeld.

Bijwerkingen van Subutex

Hoofdpijn, maagpijn, misselijkheid, braken, constipatie, warmte of tintelingen, koude rillingen, meer zweten.

Belangrijke gegevens

Subutex tabletten voor sublinguaal gebruik zijn niet bedoeld als pijnmedicatie. MISBRUIK VAN OPIDEN KAN VERSLAVING, OVERDOSERING OF DOOD VEROORZAKEN. Bewaar de medicatie op een plaats waar anderen er niet bij kunnen. Het gebruik van opioïden tijdens de zwangerschap kan bij de pasgeborene levensbedreigende ontwenningsverschijnselen veroorzaken.

Koop hier kwaliteitssubutex tegen betaalbare prijzen

neem contact met ons op via [email protected] voor meer informatie

Bestel hier kwaliteit subutex tegen betaalbare prijzen

neem contact met ons op via [email protected] voor meer informatie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *