Hoppa till innehåll

Osta Dexedrine

Osta laadukasta deksedriiniä täältä

tai ota yhteyttä

[email protected]

Mikä on Dexedrine?

Dexedrine Spansule on keskushermoston stimulantti. Se vaikuttaa aivoissa ja hermoissa oleviin kemikaaleihin, jotka edistävät yliaktiivisuutta ja impulssien hallintaa. Dexedrine Spansulea käytetään narkolepsian ja ADHD:n (ADHD) hoitoon.

Käyttöohjeet

Älä käytä Dexedrine Spansulea, jos olet käyttänyt MAO:n estäjää viimeisen 14 päivän aikana, kuten isokarboksatsidia, linetsolidia, metyleenisinistä, feneltsiiniä, rasagiliinia, selegiliiniä tai tranyylisypromiinia. Dexedrine Spansule voi aiheuttaa uutta tai pahenevaa psykoosia (epätavallisia ajatuksia tai käyttäytymistä), varsinkin jos sinulla on ollut masennusta, mielisairautta tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Sinulla voi olla verenkiertohäiriöitä, jotka voivat aiheuttaa tunnottomuutta, kipua tai värinmuutoksia sormissa tai varpaissa. Soita välittömästi lääkärillesi, jos sinulla on: merkkejä sydänongelmista – rintakipua, huimausta tai hengenahdistusta. psykoosin merkit – vainoharhaisuus, aggressio, uudet käyttäytymisongelmat, näkeminen tai kuuleminen ei ole todellista; merkkejä verenkiertohäiriöistä – selittämättömät haavaumat sormissa tai varpaissa.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Dexedrine Spansulea, jos sinulla on glaukooma, kilpirauhasen liikatoiminta, vaikea agitaatio, kohtalainen tai vaikea verenpainetauti, sydänsairaus tai sepelvaltimotauti tai jos sinulla on aiemmin ollut huume- tai alkoholiriippuvuus. Dexedrine Spansule voi aiheuttaa riippuvuutta ja tämä lääke on riippuvuutta aiheuttava huume. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on ollut ongelmia huumeiden tai alkoholin väärinkäytön kanssa. Stimulantit ovat aiheuttaneet aivohalvauksen, sydänkohtauksen ja äkillisen kuoleman ihmisillä, joilla on korkea verenpaine, sydänsairaus tai sydämen vajaatoiminta.

Ennen kuin otat tämän lääkkeen

Älä käytä Dexedrine Spansulea, jos olet allerginen jollekin piristelääkkeelle tai jos sinulla on: kohtalainen tai vaikea korkea verenpaine; sydänsairaus tai sepelvaltimotauti (kovettuneet valtimot); kilpirauhasen liikatoiminta glaukooma

Sivuvaikutukset

vaikea ahdistuneisuus, jännitys tai kiihtyneisyys (stimulanttilääkitys voi pahentaa näitä oireita); tai sinulla on ollut huume- tai alkoholiriippuvuus. Älä käytä Dexedrine Spansulea, jos olet käyttänyt MAO-estäjää viimeisen 14 päivän aikana. Vaarallinen lääkevuorovaikutus voi tapahtua. MAO-estäjiä ovat isokarboksatsidi, linetsolidi, metyleenisininen injektio, feneltsiini, rasagiliini, selegiliini, tranyylisypromiini ja muut.

Hanki omasi täältä

tai ota yhteyttä

[email protected]

tai ota yhteyttä

[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *