Hoppa till innehåll

Clonazepam kopen

Koop kwaliteit clonazepam tegen betaalbare prijzen, klik hier

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Wat is clonazepam?

Clonazepam is een benzodiazepine. Het beïnvloedt chemicaliën in de hersenen die mogelijk uit balans zijn. Clonazepam is ook een geneesmiddel tegen epileptische aanvallen, ook wel een anti-epilepticum genoemd. Clonazepam wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde epileptische aandoeningen (waaronder afwezigheidsaanvallen of het Lennox-Gastaut-syndroom) bij volwassenen en kinderen.

Gebruik van clonazepam

Clonazepam wordt gebruikt voor de behandeling van bepaalde epileptische aandoeningen (waaronder afwezigheidsaanvallen of het Lennox-Gastaut-syndroom) bij volwassenen en kinderen. Clonazepam wordt ook gebruikt voor de behandeling van paniekstoornis (inclusief agorafobie) bij volwassenen.

Bijwerkingen omvatten:

Slaperigheid, duizeligheid, onvastheid, problemen met coördinatie, moeite met denken of herinneren. verhoogd speeksel, spier- of gewrichtspijn, frequent urineren.

Belangrijke gegevens

U mag clonazepam niet gebruiken als u nauwe-kamerhoekglaucoom of een ernstige leverziekte heeft, of als u allergisch bent voor Valium of een soortgelijk geneesmiddel.

Koop clonazepam van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, klik hier

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Bestel kwaliteit clonazepam tegen betaalbare prijzen, klik hier

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *