Hoppa till innehåll

Osta morfiinia

Osta laadukasta morfiinia napsauttamalla tästä

tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Mikä on morfiini?

Morfiini on opioidilääke. Opioideja kutsutaan joskus huumeeksi. Morfiinia käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon. Lyhytvaikutteisia valmisteita otetaan tarvittaessa kivun hoitoon. Morfiinin pitkitetysti vapauttava muoto on tarkoitettu kivun ympärivuorokautiseen hoitoon. Tätä morfiinimuotoa ei saa käyttää tarpeen mukaan kivun hoitoon.

Morfiinin sivuvaikutukset

Uneliaisuus, vatsakipu ja -krampit, suun kuivuminen, päänsärky, hermostuneisuus, mielialan muutokset, pienet pupillit (mustat ympyrät silmien keskellä, virtsaamisvaikeudet tai kipu virtsatessa).

Tärkeää tietoa

Älä käytä morfiinia, jos sinulla on vaikea astma tai hengitysvaikeuksia, mahalaukun tai suoliston tukos tai suolen tukos, jota kutsutaan halvaantuneeksi ileukseksi. Morfiini voi hidastaa tai pysäyttää hengityksesi, ja se voi olla tottumuksia muodostava OPIOIDILÄÄKKEEN VÄÄRINKÄYTTÖ VOI AIHEUTTAA RIIKKUVUUTTA, YLIANNOSTUSTA TAI KUOLEMAN, erityisesti lapselle tai muulle henkilölle, joka käyttää lääkettä ilman reseptiä. Säilytä lääke paikassa, josta muut eivät pääse käsiksi. Opioidilääkkeen käyttö raskauden aikana voi aiheuttaa hengenvaarallisia vieroitusoireita vastasyntyneellä.

Hanki laadukasta morfiinia napsauttamalla tätä

tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Tilaa laadukasta morfiinia napsauttamalla tästä

tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *