Hoppa till innehåll

Osta OxyNorm

Osta OxyNorm verkosta edulliseen hintaan täältä

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Mikä Oxynorm on?

Oxynorm on puolisynteettinen opioidilääke, jota käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon. Se on erittäin riippuvuutta aiheuttava ja yleinen huume. Se otetaan yleensä suun kautta, ja sitä on saatavana välittömästi ja kontrolloidusti vapauttavina formulaatioina. Oxynormia käytetään lievittämään kohtalaista tai vaikeaa kipua. Ne sisältävät vaikuttavana aineena oksikodonia, joka kuuluu voimakkaiksi kipulääkkeiksi tai kipulääkkeiksi kutsuttuun lääkeryhmään.

Oxynormin sivuvaikutukset

Suun kuivuminen, ruokahaluttomuus, ruoansulatushäiriöt, vatsakipu tai epämukavuus, ripuli, sekavuus, masennus, epätavallisen heikkouden tunne, vapina, energian puute, väsymys, ahdistuneisuus, hermostuneisuus, univaikeudet, epänormaalit ajatukset tai unet.

Hanki OxyNorm verkossa edulliseen hintaan täältä

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Tilaa OxyNorm verkosta edulliseen hintaan täältä

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja osoitteesta [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *