Hoppa till innehåll

OxyNorm kopen

Koop OxyNorm online tegen betaalbare prijzen Hier

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Wat is Oxynorm?

Oxynorm, is een semi-synthetisch opioïde medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van matige tot ernstige pijn. Het is zeer verslavend en een veel voorkomende drug van misbruik. Het wordt gewoonlijk via de mond ingenomen en is verkrijgbaar in formuleringen met directe afgifte en gereguleerde afgifte. Oxynorm wordt gebruikt om matige tot ernstige pijn te verlichten. Ze bevatten de werkzame stof oxycodon die behoort tot een groep geneesmiddelen die sterke analgetica of pijnstillers worden genoemd.

Bijwerkingen van Oxynorm

Droge mond, verlies van eetlust, indigestie, buikpijn of ongemak, diarree, verwardheid, depressie, een gevoel van ongewone zwakte, beven, gebrek aan energie, vermoeidheid, angst, nervositeit, slaapproblemen, abnormale gedachten of dromen.

Koop OxyNorm online tegen betaalbare prijzen Hier

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Bestel OxyNorm online tegen betaalbare prijzen Hier

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *