Hoppa till innehåll

Oxycodon kopen

Koop hier oxycodon tegen betaalbare prijzen

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Wat is oxycodon?

Oxycodon is een opioïde pijnstiller, ook wel een verdovend middel genoemd. Oxycodon wordt gebruikt voor de behandeling van matige tot ernstige pijn. De vorm met verlengde afgifte van dit geneesmiddel is voor de 24-uurs behandeling van pijn. Deze vorm van oxycodon is niet bedoeld voor gebruik indien nodig voor pijn.

Bijwerkingen van Oxycodon:

Misselijkheid, braken, constipatie, duizeligheid, duizeligheid of slaperigheid kunnen voorkomen.

Belangrijke gegevens

U mag oxycodon niet gebruiken als u ernstige astma of ademhalingsproblemen heeft, of een verstopping in uw maag of darmen heeft. Oxycodon kan uw ademhaling vertragen of stoppen en kan verslavend zijn. MISBRUIK VAN DIT GENEESMIDDEL KAN VERSLAVING, OVERDOSERING OF DOOD VEROORZAKEN, vooral bij een kind of andere persoon die het geneesmiddel zonder recept gebruikt. Het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap kan bij de pasgeborene levensbedreigende ontwenningsverschijnselen veroorzaken.

Bestel hier oxycodon tegen betaalbare prijzen

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Koop oxycodon hier tegen betaalbare prijzen

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *