Hoppa till innehåll

Koop concerta

Koop hier concerta van goede kwaliteit zonder recept

Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected]

Wat is Concerta?

Concerta (methylfenidaat) is een stimulerend middel voor het centrale zenuwstelsel. Het beïnvloedt chemicaliën in de hersenen en zenuwen die bijdragen aan hyperactiviteit en impulsbeheersing. Concerta-tabletten met verlengde afgifte worden gebruikt voor de behandeling van aandachtstekortstoornis (ADD), aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) en narcolepsie. Concerta kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatiehandleiding worden vermeld.

bijwerkingen van Concerta

nervositeit, slaapproblemen, verlies van eetlust, misselijkheid/braken of hoofdpijn.

Belangrijke gegevens

U mag Concerta niet gebruiken als u glaucoom, tics of het syndroom van Gilles de la Tourette heeft, of als u ernstige angst, spanning of opwinding heeft. Methylfenidaat kan verslavend zijn, en dit geneesmiddel is een drug die misbruikt wordt. Vertel het uw arts als u problemen heeft gehad met drugs- of alcoholmisbruik. Stimulerende middelen hebben een beroerte, hartaanval en plotselinge dood veroorzaakt bij mensen met hoge bloeddruk, hartaandoeningen of een hartafwijking. Gebruik Concerta niet als u de afgelopen 14 dagen een MAO-remmer heeft gebruikt, zoals isocarboxazide, linezolid, methyleenblauw-injectie, fenelzine, rasagiline, selegiline of tranylcypromine. Concerta kan een nieuwe of verergerende psychose veroorzaken (ongewone gedachten of gedrag), vooral als u een voorgeschiedenis heeft van depressie, geestesziekte of bipolaire stoornis. U kunt problemen hebben met de bloedsomloop die gevoelloosheid, pijn,

Koop hier concerta van goede kwaliteit zonder recept

Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected]

Bestel hier goede kwaliteit concerta zonder recept

Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *