Hoppa till innehåll

Oxycontin kopen

Koop hier kwaliteit Oxycontin

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Wat is Oxycontine?

oxycontin is een semi-synthetisch opioïde medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van matige tot ernstige pijn. Het is zeer verslavend en een veel voorkomende drug van misbruik. Het wordt meestal via de mond ingenomen en is verkrijgbaar in formuleringen met onmiddellijke afgifte en gereguleerde afgifte. OxyContin is een chemisch neefje van heroïne, en als het niet aanhoudt, kunnen patiënten ondraaglijke symptomen ervaren.

Bijwerkingen van Oxycotin

Misselijkheid, braken, constipatie, droge mond, zwakte, zweten, duizeligheid, duizeligheid of slaperigheid kunnen voorkomen. Sommige van deze bijwerkingen kunnen afnemen nadat u dit medicijn al een tijdje gebruikt. Als een van deze effecten aanhoudt of verergert, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts of apotheker

Bestel hier kwaliteit Oxycontin

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Koop hier kwaliteit Oxycontin

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *