Hoppa till innehåll

Osta Concerta

Osta laadukasta Concerta ilman reseptiä täältä

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin [email protected]

Mikä on Concerta?

Concerta (metyylifenidaatti) on keskushermostoa stimuloiva aine. Se vaikuttaa aivoissa ja hermoissa oleviin kemikaaleihin, jotka edistävät yliaktiivisuutta ja impulssien hallintaa. Concerta-depottabletteja käytetään tarkkaavaisuushäiriön (ADD), tarkkaavaisuushäiriön (ADHD) ja narkolepsian hoitoon. Concertaa voidaan käyttää myös tarkoituksiin, joita ei ole mainittu tässä lääkitysoppaassa.

Concertan sivuvaikutukset

hermostuneisuus, unihäiriöt, ruokahaluttomuus, pahoinvointi/oksentelu tai päänsärky.

Tärkeää tietoa

Älä käytä Concertaa, jos sinulla on glaukooma, tics tai Touretten oireyhtymä tai vakava ahdistuneisuus, jännitys tai kiihtyneisyys. Metyylifenidaatti voi olla tottumuksia muodostava, ja tämä lääke on väärinkäyttölääke. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on ollut ongelmia huumeiden tai alkoholin väärinkäytön kanssa. Stimulantit ovat aiheuttaneet aivohalvauksen, sydänkohtauksen ja äkillisen kuoleman ihmisillä, joilla on korkea verenpaine, sydänsairaus tai sydänvika. Älä käytä Concertaa, jos olet käyttänyt MAO-estäjää viimeisen 14 päivän aikana, kuten isokarboksatsidia, linetsolidia, metyleenisinistä, feneltsiiniä, rasagiliinia, selegiliiniä tai tranyylisypromiinia. Concerta voi aiheuttaa uutta tai pahenevaa psykoosia (epätavallisia ajatuksia tai käyttäytymistä), varsinkin jos sinulla on ollut masennusta, mielisairautta tai kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Sinulla voi olla verenkiertohäiriöitä, jotka voivat aiheuttaa puutumista, kipua,

Hanki laadukas Concerta ilman reseptiä täältä

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin [email protected]

Tilaa laadukasta Concerta ilman reseptiä täältä

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä meihin [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *