Hoppa till innehåll

Morfine kopen

Koop kwaliteitsmorfine door hier te klikken

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Wat is morfine?

Morfine is een opioïde medicijn. Een opioïde wordt soms een verdovend middel genoemd. Morfine wordt gebruikt om matige tot ernstige pijn te behandelen. Kortwerkende formuleringen worden ingenomen als dat nodig is voor pijn. De vorm met verlengde afgifte van morfine is voor de 24-uurs behandeling van pijn. Deze vorm van morfine is niet bedoeld voor gebruik indien nodig voor pijn.

Bijwerkingen van morfine

Slaperigheid, maagpijn en krampen, droge mond, hoofdpijn, nervositeit, stemmingswisselingen, kleine pupillen (zwarte kringen in het midden van de ogen, moeite met urineren of pijn bij het plassen.

Belangrijke gegevens

U mag geen morfine gebruiken als u ernstige astma of ademhalingsproblemen heeft, een verstopping in uw maag of darmen, of een darmobstructie die paralytische ileus wordt genoemd. Morfine kan uw ademhaling vertragen of stoppen en kan verslavend zijn. MISBRUIK VAN OPIDEN KAN VERSLAVING, OVERDOSERING OF DOOD VEROORZAKEN, vooral bij een kind of andere persoon die het geneesmiddel zonder recept gebruikt. Bewaar de medicatie op een plaats waar anderen er niet bij kunnen. Het gebruik van opioïden tijdens de zwangerschap kan bij de pasgeborene levensbedreigende ontwenningsverschijnselen veroorzaken.

Krijg kwaliteit morfine door hier te klikken

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Bestel kwaliteit Morfine door hier te klikken

of neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *